You are hereFormularis de contacte

Formularis de contacte


Els formularis de contacte són el mecanisme que posem a la vostra disposició per a rebre les vostres opinions, suggeriments i preocupacions.

Feu-nos arribar qualsevol suggeriment per ampliar les funcionalitats i els continguts de la web: temes de debat, noves funcionalitats, activitats, etc.

Com haureu pogut notar al realitzar el registre inicial, la nova web realitza un cert control a l'hora de proporcionar les credencials d'accés amb la finalitat de garantir que els usuaris són persones relacionades, d'alguna manera, amb l'escola. Això ens permet dotar a la web d'una filosofia d'ús auto-regulat. Entenem que els membres de la nostra comunitat poden expressar-se lliurement en el diferents fòrums i temes de debat que es puguin plantejar o en els comentaris de les notícies i d'altres continguts que es publiquin. No obstant això, sempre cap la possibilitat que un usuari consideri inadequat algun contingut. Aquest formulari us permetrà notificar aquests fets que seran estudiats cas a cas.

Aquest formulari serveix per a reportar incidències relacionades amb l'ús de la web: problemes tècnics, dubtes d'utilització, errors, etc.

Aquest formulari us permetrà contactar amb l'AMPA per qualsevol tema

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec