You are hereGran Recapte d’Aliments 2018 amb Ampa IPSI

Gran Recapte d’Aliments 2018 amb Ampa IPSI


12/11/2018 18:30

Un any més des de l’AMPA IPSI ens impliquem en el Gran Recapte d’Aliments que es celebrarà el divendres 30 de novembre i l’1de desembre i us convoquem a participar-hi.

Aquest any amb un repte més gran que mai: omplir de famílies voluntàries 2 supermercats.

Dijous 22 de novembre data límit per apuntar-s’hi.

Els propers divendres 1 i dissabte 2 de desembre el Banc dels Aliments organitza arreu de Catalunya El Gran Recapte d’Aliments. El Gran Recapte és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària.

Un any més, i ja són set, des de la Junta de l’AMPA de l’IPSI volem col·laborar activament en la campanya. És una excel·lent ocasió per crear-nos consciència en família de la pobresa que hi ha a prop nostre, a més de donar a conèixer la tasca que el Banc dels Aliments realitza en la lluita contra la fam i el malbaratament alimentari aquí.

Aquest any tenim un repte encara més gran doncs ens hem compromès a omplir de famílies voluntàries els 2 supermercats que ens han assignat:


  • El Caprabo de la cantonada de l’escola (Borrell amb Provença)
  • El Sorli del carrer Provença entre Calàbria i Rocafort

En aquests supermercats les famílies de l’IPSI farem de voluntàries. La tasca de les famílies consistirà en situar-nos a l’entrada del supermercat repartint bosses als clients que desitgin col·laborar i recollint les donacions a la sortida, sense oblidar d’agrair als qui hi participen.

Farem torns de 2 a 3 hores (en funció del nombre de famílies apuntades) repartits entre el divendres i dissabte. En cada torn hi participarà més d’una família.

Atès que el divendres 30 de novembre de 9 a 17 hores (horari escolar) també volem realitzar la recollida d’aliments, necessitem pares i mares voluntaris que tinguin disponibilitat per cobrir aquest horari. Si hi ha voluntaris també podrem cobrir aquest torn!

En cas d’estar-hi interessats en participar com a voluntaris cal que completeu el següent formulari: https://goo.gl/forms/mGr8P5Z0FlNF96X73

La data límit per apuntar-s’hi és el dijous 22 de novembre. A partir d’aquest dia, i tan aviat com sigui possible, ens posarem en contacte amb les famílies voluntàries per comunicar-los el torn assignat.

Si esteu interessats en ampliar informació sobre la tasca del Banc dels Aliments podeu consultar el web: http://www.bancdelsaliments.org.

Junta Ampa Ipsi

Etiquetes

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec