You are hereTaller ”Gestionar la frustració”

Taller ”Gestionar la frustració”


29/05/2018 19:00

Dimarts 29 de maig farem el proper taller organitzat per l'AMPA amb el títol "Gestionar la frustració".

El taller és subvencionat pel Centre per a Famílies amb Adolescents de l'Ajuntament de Barcelona i serà conduït per Raul Abril i Montserrat Farrés, psicòleg i educadora social, respectivament, d'aquest Centre.

Identifiques quan et frustres? Què fas? Et convidem a conèixer tècniques per gestionar aquesta vivència emocional i poder acompanyar millor els adolescents. Reflexionarem al voltant de què és la frustració, quins sentiments ens genera, què podem fer per tolerar-la, per a què ens serveix i què en podem aprendre. Combinarem aquests continguts amb la introducció d’eines pràctiques que ens permetran conviure amb la frustració i aprendre dels errors.

L’activitat està adreçada especialment als pares i mares d’adolescents però està obert a totes les mares i pares de l'escola tot i que, per la dinàmica pròpia d’un taller, només hi podran assistir 35 persones.

Per raons d'aforament us demanem que us inscriviu a la xerrada omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç:
https://goo.gl/forms/xjFZ5psqAFKtZgzI2

La inscripció es tancarà diumenge 27 de maig. Si hi ha més de 35 inscrits es farà un sorteig de les places que serà comunicat a tots els inscrits dilluns 28 de maig.

Lloc i hora: 29 de maig a les 19:00 hores a la Sala polivalent de la Biblioteca de l’Escola.

Salutacions,
Junta de l'AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec