You are hereXerrada ”Bullying: una responsabilitat de tothom”

Xerrada ”Bullying: una responsabilitat de tothom”


09/05/2018 20:39

Benvolgudes famílies,

El proper dijous 17 de maig a les 19.30 hores farem la primera xerrada d’aquest curs organitzada per l’AMPA de l’Escola amb el títol “Bullying: una responsabilitat de tothom”.

La xerrada va adreçada a persones que han van assistir a la primera xerrada sobre bullying que vam organitzar fa un parell d’anysdes de l’AMPA i tenen els coneixements bàsics sobre què és el bullying i els factors que l'afavoreixen. És, per tant, una xerrada de continuació i d’aprofundiment del taller inicial però podeu assistir-hi encara que no hi haguéssiu assistit al primer.
En aquesta activitat ens donaran eines i materials per la detecció i l'actuació en cas de situacions de discriminació, diferenciant-ho segons els diferents rols presents en la dinàmica: víctima, agressor o testimoni.
Posaran especial èmfasi en com podem actuar com a famílies.

L’activitat anirà a càrrec de Lídia Casanovas Abancó, educadora i facilitadora de grups. És sòcia de la cooperativa Fil a l'agulla on lidera els projectes relacionats amb la Coeducació i l'atenció a la diversitat i també en prevenció i atenció al bullying treballant amb infants, famílies i fent formació al professorat. Es forma en la metodologia de la facilitació de grups i conflictes a l’Institut de Treball de Processos i Democràcia Profunda de Barcelona i també a Londres. En l'àmbit educatiu es forma en cursos d'educació viva (CRAEV), i Pràctiques restauratives aplicades al món educatiu (Associació Catalana de Pràctiques Restauratives). http://filalagulla.org/qui-som/equip/

Demanem a tothom que hi vulgui assistir que s’hi inscrigui omplint aquest formulari: https://goo.gl/forms/BctW4gWF3A0cZGh22

Salutacions,
La Junta de l’AMPA

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec