You are hereIntercanvi de llibres 2014-2015

Intercanvi de llibres 2014-2015


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web

LOGO des de l'AMPA IPSI

Juny 2014 - Intercanvi de llibres
ampaipsi.cat

Guanyador Intercanvi de llibres

Ja tenim en marxa la campanya d’intercanvi de llibres pel curs 2014-2015. Des de l’Ampa ja fa temps que fem propostes per intentar donar opcions a les famílies que estan interessades a intercanviar llibres de text. Primer ho vam fer a través de la nostra web, l’any passat, però, vam iniciar una nova etapa oferint l’ús de la plataforma, www.bookint.eu eina que gestiona l’oferta i la demanda de les famílies i que amb el suport de l’AMPA i de l’Escola, va permetre que l’any passat 144 famílies es donessin d’alta en el programa d’intercanvi i 88 hi participessin activament.

Us animem a consultar la nostra proposta, que trobareu a la nostra pagina web ampaipsi.cat/llibres

De forma resumida el procés seria el següent:
  1. Donar-vos d’alta com a usuari a www.bookint.eu a través de AMPAIPSI. Ho podeu fer des del dia 2 de juny fins el dia 22 de juny.
  2. Revisar que els llibres siguin aptes per a l’intercanvi (sense subratllats, ni guixats ni estripats). Els llibres en mal estat no seran admesos pel programa i seran retornats a les famílies.
  3. Lliurar els llibres que voleu donar a l'Escola els dies 26 de juny de 17 a 20h i el 27 de juny de 8 a 15h a l’Aula de Música de Borrell I (planta 4, costat muntanya). Els llibres hauran de portar una etiqueta amb el nom amb el que us haureu donat d’alta al sistema “bookint” i un telèfon de contacte.
  4. Reservar a través del web de bookint.eu els llibres que us interessa aconseguir. Podreu reservar tants llibres com llibres haureu cedit per l’intercanvi. La reserva es podrà fer el 30 juny i l’1 de juliol.
  5. Anar a l’escola a recollir els llibres reservats. Es demanarà 1 € per cada llibre aconseguit, en concepte de despeses de manteniment del web. El lliurament es farà el dia 2 de juliol de 15 a 20h. a la mateixa Aula de Música de Borrell I (planta 4, costat muntanya). L'escola permetrà passar la comanda de llibres que es vulguin comprar a través d'ells fins el dia 4 de juliol. Per tant, si no es poden obtenir tots els llibres via intercanvi, encara sereu a temps de comprar-los a l'Escola.

Com sempre, esperem que el butlletí us sigui d’utilitat, i us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, enviant un mail a junta@ampaipsi.cat, o fent una piulada a @ampaipsi.

Salutacions,
Junta AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec