You are hereMaig 2014

Maig 2014


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web

LOGO des de l'AMPA IPSI

Maig 2014
ampaipsi.cat

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem informació d'un taller de seguretat a Internet que hem organitzat per aquest dijous (8 de Maig), i comencem a oferir-vos els detalls de com serà aquest any la festa de l'AMPA i de l'esport, que com sabeu organitzarem el diumenge 18 de Maig!

No us ho podeu perdre!


Logo Programa Suport Famílies Xerrada: Taller d'estratègia familiar en l'ús segur d'internet i xarxes socials a casa

El dijous 8 de Maig, Tomàs Moré, del CESICAT (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya) (www.cesicat.cat) impartirà, a la nostra escola, un taller del Programa de Suport a les Famílies 2013-2014 de l'Institut Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona.

L’ajuntament exigeix la inscripció prèvia de tots els assistents, així com un quòrum mínim per poder fer la xerrada. Demanem a tothom que hi vulgui assistir, que ens ho faci saber enviant un mail a junta@ampaipsi.cat indicant “Taller ús segur d'internet” al títol del correu, i el nom dels assistents en el cos del mateix.

Festa de l'AMPA i de l'Esport 2014

Ja podeu reservar les agendes pel proper diumenge 18 de maig al matí perquè arriba una nova edició de la Festa de l’Ampa i de l’Esport.

Com l’any passat l’Ampa i l’Escola hem preparat una Gran Festa per a tothom, amb activitats diverses pensades per a totes les edats, gustos i estats de forma.

Hi haurà les tradicionals dues curses (una familiar d'1 km i l’altre de 2 km pels que estan més en forma), l'actuació d'un grup d'Animació infantil, una classe col·lectiva de ball (Zumba Party), competicions de bàsquet, una pista americana, tennis de taula, maquillatge de somni, més de 50 jocs tradicionals, i alguna sorpresa més. Consulteu tots els detalls i els horaris del programa al nostre web (ampaipsi.cat).

A més comptarem amb la col·laboració de diferents productes cedits per Cobega i per Nutrexpa que ens permetran agafar forces després de totes les activitats.

Recorda: a partir de les 10 h del matí començaran les curses i les activitats es desenvoluparan entre l’escola, la placeta i el carrer Borrell.

Vine i participa-hi!.
Festa AMPA

Com sempre, esperem que el butlletí us sigui d’utilitat, i us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, enviant un mail a junta@ampaipsi.cat, o fent una piulada a @ampaipsi.

Salutacions,
Junta AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec