You are hereFebrer 2014

Febrer 2014


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web

LOGO des de l'AMPA IPSI

Febrer 2014
ampaipsi.cat

Benvolgudes famílies,

Pel proper mes de març hem organitzat la xerrada “Educar amb humor” del Carles Capdevila. També donarem el tret de sortida al concurs de cartells de la festa de l’AMPA i de l’Esport, festa que com sabeu celebrarem el diumenge 18 de Maig!.

També us volem informar que hem obert dues noves seccions al web. Hi podeu trobar un arxiu anual amb tots els articles publicats agrupats per any de publicació, i un arxiu del butlletí informatiu on hi trobareu totes les newsletters que hem anat enviant al llarg dels anys.

Sapigueu també que un cop fetes les xerrades, quan el conferenciant ens ho permet, hi trobareu annexats els materials de suport i/o un resum dels temes tractats. Ja teniu disponible la de la xerrada sobre els deures que hem ofert aquest Febrer.


Carles Capdevila Xerrada: Educar amb humor

El dijous 6 de Març, el Carles Capdevila, periodista i director del diari ARA ens oferirà la seva xerrada "Educar amb humor".

Carles Capdevila, periodista, director del diari ARA i pare de l'escola, compartirà amb nosaltres la seva experiència com a pare de quatre fills i ex-director i presentador del programa "Eduqueu les criatures" de Catalunya Ràdio (2006-2010) i com a ex-director i presentador del programa "Qui els va parir" de TV3 (2008). Ho farà amb el sentit de l'humor que ha caracteritzat els seus programes i les seves publicacions sobre el tema, entre elles: "Criatura i companyia", que va obtenir el Premi Pere Quart d'humor i sàtira l'any 1999.

La xerrada serà a les 20:00h, a la Sala d’actes de l’Escola.


Concurs de cartells

El dia 18 de maig de 2014 es farà la festa de l'AMPA d'aquest curs i volem que ens ajudeu a fer el cartell que l'anunciarà, per això obrim una convocatòria de concurs amb diferents premis segons categoria.

Hi poden participar tots els alumnes de l'Escola IPSI, amb un màxim de 2 cartells per alumne. Els cartells han de ser creats totalment per l'alumne i hauran d'incloure informació sobre la festa que serà per a totes les famílies: mares i pares, alumnes d'infantil, de primària, secundària i batxillerat i en la que hi haurà, entre d'altres, actuacions, jocs, competicions esportives, curses i alguna sorpresa més.

Es podrà presentar tant en format digital com en paper, amb unes mides màximes de 2MB i DIN A3 respectivament.

Ben aviat publicarem al web les bases definitives del concurs, així com les categories i premis. Però ja podeu anar pensant en el vostre disseny. El termini d'admissió dels cartells acaba l'11 d'abril de 2014.

Concurs Cartells 2013

Com sempre, esperem que el butlletí us sigui d’utilitat, i us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, enviant un mail a junta@ampaipsi.cat, o fent una piulada a @ampaipsi.

Salutacions,
Junta AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec