You are hereGener 2014

Gener 2014


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web

LOGO des de l'AMPA IPSI

Gener 2014
ampaipsi.cat

Benvolgudes famílies,

En aquesta edició del butlletí informatiu hi trobareu informació de dues noves xerrades que hem organitzat per al mes de Febrer, així com el recordatori de la segona quota del Fons d’Ajuda a l’Orfenesa (FAO) que girarem a principis de mes.

Us informem també que ja estem treballant en la festa de l’AMPA i de l’Esport. Encara no us podem avançar els detalls, però reserveu-vos el diumenge 18 de Maig! No us ho podeu perdre!


Logo Programa Suport Famílies Xerrada: La feina d'escola arriba a casa. Hem d'ajudar-los?

El dijous 6 de Febrer, la Davinia Urbano, psicoterapeuta i directora d'Espai per crèixer ens oferirà una xerrada del Programa de Suport a les Famílies 2013-2014 de l'Institut Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona.

Se'ns parlarà de com podem ajudar els nostres fills i filles sense fer-los la feina i també de com els podem ajudar a enfocar els estudis de manera responsable. També es debatrà sobre la importància que les famílies donen a l'escola i a les tasques escolar i sobre quins han de ser els hàbits i condicions necessaris per treballar a casa.

La xerrada serà a les 20:00h, a la Sala d’actes de l’Escola.

L’ajuntament exigeix la inscripció prèvia de tots els assistents, així com un quòrum mínim per poder fer la xerrada. Demanem a tothom que hi vulgui assistir, que ens ho faci saber enviant un mail a junta@ampaipsi.cat indicant “Xerrada La Feina d’Escola” al títol del correu, i el nom dels assistents en el cos del mateix.


Xerrada: Les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) i les sortides universitàries

El dijous 13 de Febrer, la Pilar Gómez, coordinadora de les PAU de Catalunya, oferirà una xerrada on s’explicarà el funcionament actual de les PAU. La xerrada és la mateixa que s’ha impartit als alumnes de Batxillerat, i està especialment adreçada als pares d’alumnes de Batxillerat i últims cursos d’ESO.

La xerrada serà a les 20:00h, a la Sala d’actes de l’Escola.

Universitats

AMPA IPSI Assegurança FAO (2on pagament)

Us recordem que aquest any hem dividit les quotes del Fons d’Ajuda a l’Orfenesa (FAO) en dos rebuts, el primer va ser a l’Octubre i el segon serà el proper mes de Febrer.

En aquest rebut es cobrarà la part restant del FAO, on hem ajustat el seu import d’acord amb la prima pagada realment.

Adjuntem un quadre amb l’evolució de la quota del FAO i la quantitat de la bestreta de febrer que conformen el total per aquest any. Aquests imports són anuals per nen/nena assegurat:

Curs 2010/2011 Curs 2011/2012 Curs 2012/2013 Curs 2013/2014 Bestreta Octubre Bestreta Febrer
1 titular 57,71 € 61,20 € 56,07 € 55,15 € 34,00 € 21,15 €
2 titulars 94,89 € 90,18 € 76,67 € 74,38 € 46,00 € 28,38 €

Com sempre, esperem que el butlletí us sigui d’utilitat, i us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, enviant un mail a junta@ampaipsi.cat, o fent una piulada a @ampaipsi.

Salutacions,
Junta AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec