You are hereNovembre 2013

Novembre 2013


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web

LOGO des de l'AMPA IPSI

Novembre 2013
ampaipsi.cat

Benvolgudes famílies,
Us enviem un nou butlletí informatiu on hi trobareu tota la informació per participar amb l’AMPA al Gran Recapte del Banc dels aliments. També hi adjuntem informació de servei, per aquelles famílies que ja no voleu seguir rebent el butlletí i no sabeu com desapuntar-vos-en.

Gran Recapte Gran Recapte del Banc dels Aliments

Per segon any l’AMPA IPSI participa en el Gran Recapte del Banc dels Aliments. Us hi apunteu?

El 29 i 30 de novembre, les famílies voluntàries de l’IPSI recollirem aliments en el Caprabo de Borrell / Provença.

El dimecres 13 de novembre data límit per apuntar-s’hi.

Els propers divendres 29 i dissabte 30 de novembre Banc dels Aliments organitza a més de 700 supermercats i mercats d'arreu de Catalunya El Gran Recapte d’Aliments. El Gran Recapte és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària.

Per segon any des de la Junta de l’AMPA de l’IPSI volem col·laborar activament en la campanya. Pot ser una bona ocasió, per crear-nos consciència de la pobresa que hi ha a prop nostre, a més de donar a conèixer la tasca que el Banc dels Aliments realitza en la lluita contra la fam i el malbaratament alimentari aquí.

L’any passat vam participar més de 70 voluntaris, entre fills, mares i pares de l’escola i, gràcies a les donacions de molta molta gent vam aconseguir omplir d’aliments 11 grans contenidors. A tota Catalunya El Gran Recapte d'Aliments 2012 va recollir 2.727.000 kg en més de 1000 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 13.000 voluntaris. La fita per a l'edició del 2013 és assolir 3.000.000 kg gràcies a la col·laboració de 15.000 voluntaris.

Aquest any també se’ns ha assignat el Caprabo de la cantonada de l’escola (Borrell amb Provença) , on les famílies de l’IPSI podrem fer de voluntaris. La tasca d’aquestes famílies consistirà en situar-se a l’entrada del supermercat repartint bosses als clients que desitgin col•laborar i recollint les donacions a la sortida, sense oblidar d’agrair als qui participen.

Farem torns de 2 a 3 hores (en funció del nombre de famílies apuntades) repartits entre el divendres de 17 a 21 hores i dissabte de 9 a 21 hores. En cada torn hi participarà més d’una família.

Atès que el divendres 29 de 9 a 17 hores (horari escolar) també volem realitzar la recollida d’aliments, necessitem pares i mares voluntaris que tinguin disponibilitat per cobrir aquest horari.

En cas d’estar-hi interessats cal que envieu un mail a junta@ampaipsi.cat assumpte: Gran recapte 2013 indicant:
- el vostre nom
- telèfon de contacte
- nombre de participants i cursos dels fills
- i preferència de torn (divendres matí, divendres tarda, dissabte matí o dissabte tarda). En la mesura del possible intentarem assignar els torns d’acord a les vostres preferències.

La data límit per apuntar-s’hi és el dimecres 13 de novembre. A partir d’aquest dia, i tan aviat com sigui possible, ens posarem en contacte amb les famílies voluntàries per comunicar-los el torn assignat. En cas que s’apuntin més famílies de les que puguin participar (per raons d’espai), farem un sorteig per triar els participants.

Si esteu interessats en ampliar informació sobre la tasca del Banc dels Aliments podeu consultar el web: http://www.bancdelsaliments.org

La Junta de l’AMPA IPSI

Desapuntar-se del butlletí informatiu

Per desapuntar-vos i no rebre el butlletí de l’AMPA, heu de clicar a l'enllaç que hi ha al final del correu. Aquest enllaç us portarà a una pàgina del web, i us dirà que no teniu autorització per veure-la. En aquest moment cal que us registreu amb el vostre nom d'usuari i contrasenya. És una mesura de seguretat perquè ningú us pugui esborrar per vosaltres. Un cop identificats, podreu donar-vos de baixa.

Hi ha una segona manera de fer-ho, que és la següent:
1) Anar a ampaipsi.cat (cal usuari i contrasenya).
2) Clicar a "El meu compte" (menú superior).
3) Clicar a "Manage my subscriptions"
4) Desmarcar el checkbox que hi ha a "des de l'AMPA IPSI"
5) Gravar

Si no recordeu la contrasenya, a la pàgina principal del web hi ha l’opció de demanar-ne una de nova.
AMPA IPSI

Com sempre, esperem que el butlletí us sigui d’utilitat, i us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, enviant un mail a junta@ampaipsi.cat, o fent una piulada a @ampaipsi.

Salutacions,
Junta AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec