You are hereOctubre 2013

Octubre 2013


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web

LOGO des de l'AMPA IPSI

Octubre 2013
ampaipsi.cat

Des del butlletí informatiu de l’AMPA us volem donar la benvinguda al nou curs escolar. És el quart any que utilitzem el butlletí, amb la intenció de fer-vos arribar a totes les famílies la informació, activitats i esdeveniments més importants de l’AMPA IPSI.

Com ja és tradicional, hem començat les activitats amb la xocolatada de Benvinguda a les famílies de P3, que va tenir lloc el passat divendres 11 d’octubre. També tenim en marxa el nou curs d’escacs, amb un gran èxit de participació. El proper dijous 17 hi ha organtizada la primera xerrada, orientada als primers auxilis, i a finals de mes (dilluns 28) farem l’Assemblea General Ordinària.

L’Assemblea és el punt anual de trobada de tots nosaltres, on fem balanç de la feina feta, però sobretot preparem el que vindrà. Us encoratgem a que hi assistiu i hi participeu activament.

Logo AMPA Xerrada: Introducció als primers auxilis

17 d’octubre a les 19:30 h. a la Sala d’Actes de l’Escola

L’objectiu de la xerrada és aconseguir coneixements suficients per reconèixer situacions d’emergència i ser capaços d’actuar quan ens hi trobem. Té una part d’exposició teòrica però també una part pràctica en la que es demana la participació dels pares.

Contingut:

1. Aspectes especials dels nens
2. Triangle d’avaluació pediàtrica
3. Cadena de supervivència
4. Traumatismes
5. Alteracions hídriques
6. Alteracions temperatura
Convulsions febrils
7. Alteracions respiratòries
8. Obstrucció via aèria
9. Suport Vital Bàsic:
Consciència
Sistema d’emergència
Respiració
Ventilació
Valoració de signes de vida
10. Mort sobtada

Impartirà la xerrada Ramsés Martí, infermer i membre del Servei d’Emergències Mèdiques de la Generalitat de Catalunya. Instructor de primers auxilis amb una llarga trajectòria en diverses empreses i institucions. Consultor en seguretat aquàtica. Pare d’un nen. First Aid Kids

Convocatòria a l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA

El dilluns dia 28 d’octubre de 2013, a les 19:50 hores en primera convocatòria i a les 20:00 hores en segona, està prevista la celebració de l’Assemblea General Ordinària de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA), a la qual us convoquem d’acord amb el següent

Ordre del Dia:
1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta anterior
2. Presentació i aprovació, si s’escau, del balanç econòmic del curs 2012/2013
3. Presentació i aprovació, si s’escau, del balanç d’activitats del curs 2012/2013
4. Precs i preguntes
5. Celebració d’eleccions de la nova Junta de l’Ampa
6. Presentació i aprovació, si s’escau, del pressupost econòmic per al curs 2013/2014 i les qüestions relacionades amb l’assegurança d’orfenesa.
7. Presentació i aprovació, si s’escau, de les activitats previstes per al curs 2013/2014
8. Altres informacions d’interès: temes de seguiment per part de la Junta, activitats, reciclatge de llibres, web,...
9. Precs i preguntes.

Lloc de reunió: L’Assemblea se celebrarà a la Sala d’Actes de l’Escola (Edifici Borrell 2, Comte de Borrell 212-216, planta baixa)

Atesa la importància d’aquest acte, en el qual es fonamenta la participació i col·laboració de mares i pares en els temes de l’escola, la Junta agrairà la vostra assistència. Tenint en compte que es celebraran eleccions per escollir la nova Junta de l’AMPA, es prega que si hi ha alguna candidatura que vulgui presentar la seva llista ho comuniqui a la Junta actual, amb antelació, a banda de l’anunci oficial a l’Escola i a la resta de famílies que composen l’AMPA a través dels mecanismes que es considerin més adients.

Us hi esperem a tots.
AMPA IPSI

Com sempre, esperem que el butlletí us sigui d’utilitat, i us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, enviant un mail a junta@ampaipsi.cat, o fent una piulada a @ampaipsi.

Salutacions,
Junta AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec