You are hereJuny 2013 - Bones vacances!

Juny 2013 - Bones vacances!


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web

LOGO des de l'AMPA IPSI

Juny 2013
ampaipsi.cat

Hola a tothom,

Ja tornem a ser a final de curs, moment de fer balanç. No és la meva intenció fer un llistat detallat de tota la feina feta, ja hi haurà temps a l’Assemblea Ordinària per fer-lo i compartir-lo amb tots vosaltres, però si que voldria destacar els punts més rellevants del curs que tanquem, sense cap ordre concret:

Aquest any hem començat el que anomenem vessant social de l’AMPA, participant activament al Gran Recapte del Banc dels Aliments, activitat que valorem molt positivament, sobretot pel que significa de conscienciació dels nostres fills.

Hem repetit la festa de benvinguda de P3, que segueix tenint una gran acollida i ens serveix per introduir les noves famílies a l’Escola. Seguint en l’aspecte festiu, hem fet la 2ona festa de l’AMPA, i aquest any hi hem afegit l’esport. S’ha aconseguit una bona barreja d’activitats per a Infantil, esports diversos per als més grans i música i ball per a tota la família. La participació va ser molt bona i de ben segur que hi haurà continuïtat.

Per anunciar la festa vam organitzar un concurs de cartells. És el tercer concurs que fem, i hem tingut una participació massiva. Es van superar totes les expectatives, tant de quantitat com de qualitat dels treballs. Moltes gràcies a tots els alumnes que hi van participar!

Després de molts anys, hem canviat el format dels escacs, que estaran organitzats el curs vinent per l’Escola d’Escacs de Barcelona. Creiem que és un canvi per millorar la qualitat de l’activitat i que permetrà donar continuïtat als alumnes que ho desitgin.

S’ha fet un pas endavant en l’intercanvi de llibres. Aquest any disposem d’una plataforma i un programa d’intercanvi que facilita molt la logística, sense interferir en el procés de compra a través de l’Escola. No ha estat una tasca senzilla, però creiem que el resultat és molt satisfactori. Ara depèn de cadascú fer-ho servir.

Durant tot el curs hem treballat molt amb l’Escola el tema econòmic. Vivim una situació difícil, i en som conscients. No és una feina visible, però s’hi treballa contínuament. Voldria agrair a l’Escola el seu compromís per racionalitzar les despeses sense abaixar gens la qualitat IPSI. Com heu vist, de cara al curs vinent es congelen quotes i es redueix la despesa en llibres. Són els fets més visibles de tota una sèrie d’accions que des de l’AMPA agraïm que l’Escola estigui fent.

Per acabar, una valoració molt personal: un excel·lent a la participació cada vegada més nombrosa de les famílies a totes les activitats del curs. Notable molt alt a la Junta pel treball realitzat durant tot l’any, especialment després de l’intens any del cinquantenari. Aprovat per la utilització del web, que ha millorat molt però no suficientment. Al racó de pensar el crescendo dels regals pels mestres de final de curs.

Molt bones vacances a tothom, i fins al Setembre!

Salutacions,
Andreu Arroyo
President Junta AMPA

Logo AMPA Assegurança FAO i Quota AMPA

Aquest any, per tal de poder ajustar les quotes del Fons d’Ajuda a l’Orfenesa (FAO) a l’import de la pòlissa que tenim contractada amb AXA, per tal de poder repercutir la participació en beneficis, i per poder dividir l’import en dos rebuts, canviarem l’operativa, de la següent manera:

Altes i baixes: el 30 de setembre serà l’últim dia per donar-se d’alta o baixa del col·lectiu FAO pel curs 2013/2014. Només han de notificar-ho aquelles famílies noves que desitgin afegir-se al fons, o les que vulguin donar-se de baixa. Les que vulguin continuar amb la situació actual no han de fer cap tràmit. Per aquestes gestions us podeu adreçar al departament d’Administració de l’Escola, Sr. Carles Carrasco.

Rebut Octubre 2013: el proper mes d’Octubre es passarà a cobrament un rebut amb els següents conceptes:
  • 60% de l’import previst del FAO (*)
  • Quota anual AMPA (7€ per familia)

Rebut Febrer 2014: al mes de Febrer es cobrarà la part restant del FAO, on ajustarem el seu import d’acord amb la prima pagada realment i amb la possible participació en beneficis.

(*) adjuntem un quadre amb l’evolució de la quota del FAO i la previsió per aquest any. Aquests imports són anuals per fill:

Curs 2010/2011 Curs 2011/2012 Curs 2012/2013 Previsió Curs 2013/2014 Bestreta Octubre (60%) Previsió bestreta Febrer
1 titular 57,71 € 61,20 € 56,07 € 57,00 € 34,00 € 23,00 €
2 titulars 67,21 € 70,70 € 63,07 € 64,00 € 38,00 € 26,00 €

Podeu trobar més informació al nostre web ampaipsi.cat.

XXIV Jocs Florals Escolar Eixample

Des de l’AMPA volem felicitar als alumnes que van obtenir premi als XXIV Jocs Florals dels Centres Escolars de l'Eixample:
  • Martí Homedes Llevet
  • Clara Torrent Ruíz de Morales
  • Júlia Calzada García
Els premis van ser lliurats el passat dia 28 de maig de 2013 a l'Auditori de Barcelona en un acte presidit per Gerard Ardanuy, Regidor del Districte de l'Eixample. La nostra més sincera felicitació als guardonats i esperem que continuïn sent molts els premis que rebin els nostres fills.
Gegantons IPSI

Logo AMPA Intercanvi de llibres

Us recordem que està en marxa el programa d'intercanvi de llibres entre les famílies de l'Escola. Aquest dijous 27 de Juny és la data límit per portar els vostres llibres, si voleu participar-hi. Trobareu tota la informació a www.ampaipsi.cat/llibres

Com sempre, esperem que el butlletí us sigui d’utilitat, i us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, enviant un mail a junta@ampaipsi.cat, o fent una piulada a @ampaipsi.

Salutacions,
Junta AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec