You are hereAbril 2013 - Concurs de cartells

Abril 2013 - Concurs de cartells


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web

LOGO des de l'AMPA IPSI
5 de Maig - Festa de l'AMPA i de l'Esport

Abril 2013 - Concurs de cartells
ampaipsi.cat


Cartell guanyador concurs Ja tenim cartell guanyador del concurs!
Moltes felicitats a la Mireia Sala-Planell (6èC) per aquest cartell magnífic que ens servirà per anunciar la Festa de l’AMPA del 5 de Maig.

L’han acompanyat al podi els cartells següents:

Segon classificat Tercer classificat

Escollir el cartell no ha estat gens fàcil: teníem 154 treballs presentats, i tots amb un nivell molt alt. Hem hagut de fer dues voltes a les votacions per escollir el guanyador. La primera volta ens ha permès escollir els 9 finalistes, que són aquests:

     
     
   

Volem agrair molt sincerament a tots els participants l’esforç fet per dissenyar els cartell anunciant la Festa de l’AMPA del 5 de Maig, i també donar les gràcies al departament de plàstica de l’Escola per encoratjar els alumnes a participar.

Podeu veure tots els cartells participants en aquest link del web de l’AMPA.

Futbol de botons
I si Messi fos un botó? Hauria de ser el millor botó del món! Si us agrada el futbol i els jocs de taula, podeu venir a jugar a futbol de botons. Al pati gris hi haurà tres taules per poder conèixer i practicar aquest joc. Pares i fills sereu benvinguts a competir. Animeu-vos!!
Futbol de botons

Graella d'activitats
Graella d'activitats

Podeu veure tots els detalls de la festa en el següent enllaç

Com sempre, esperem que el butlletí us sigui d’utilitat, i us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, enviant un mail a junta@ampaipsi.cat, o fent una piulada a @ampaipsi.

Salutacions,
Junta AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec