You are hereFesta de l'AMPA i de l'esport

Festa de l'AMPA i de l'esport


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web

LOGO des de l'AMPA IPSI
5 de Maig - Festa de l'AMPA i de l'Esport

Abril 2013 - Festa de l'AMPA
ampaipsi.cat

Festa de l'AMPA i de l'Esport: una festa per a tothom!
El proper diumenge 5 de maig al matí, l'AMPA i l'Escola estem preparant una gran diada festiva per gaudir tots junts amb activitats diverses pensades per a totes les edats, gustos i estats de forma. Us convidem a venir i a participar en família de tot, una forma diferent i divertida de fer tots junts Escola.

Hi haurà l'actuació d'un grup d'animació infantil, una classe col·lectiva de Bollywood, competicions de basket, un circuit tipus pista americana, ping-pong, maquillatge professional, una simultània d'escacs, més de 50 jocs tradicionals, una cursa open de 2400 m i una cursa familiar de 1200 m, els OkeyOK tocaran en acústic per a tots i alguna sorpresa més.

Seguiu llegint per descobrir-ne tots els detalls...

Fefe i companyia Fefe i companyia
Un grup d'animació infantil de Palamós que vindrà amb molta marxa per fer cantar i ballar els més petits de casa. Compte perquè saben la manera d'engrescar també als pares i mares. Ballarem amb pilotes gegants, una carpa de colors, un núvol ple d'aigua, flors gegants i una màquina de fer bombolles de sabó!

Bollywood
L'escola de dansa Memory ens farà una classe col·lectiva de Bollywood. No passa res si no segueixes exactament els passos que ens ensenyaran, l’important és seguir el ritme d'aquesta música tan suggerent i sobretot ballar, ballar i ballar sense parar. Qui es resistirà a provar els encants d'aquesta dansa?
Bollywood

Pista americana Un circuit tipus pista americana
El gimnàs de l'escola es convertirà, com l'any passat, en una gran gimcana amb diferents proves que haurem de superar: tombarelles, equilibris a la barra, salts, etc. Això si, a l'abast de tothom!

Basket
Al pati verd farem diferents competicions de basket. Un “two ball” en parelles: podran les parelles formades per pares guanyar les parelles de fills? O seran les parelles familiars: pares + fills les que s'entendran millor? Un concurs de triples també per parelles: com a les competicions de l'NBA o de l'ACB, llençarem des de diferents posicions a veure quina parella es capaç de fer més cistelles llunyanes dins del temps estipulat.
Basket

Jocs Tradicionals Jocs tradicionals
A la placeta hi haurà més de 50 jocs de tota la vida per jugar com abans es jugava al carrer. Bitlles, xarranca, pesca major, laberints, menja boles, anelles, pinyol, joc la granota, billars holandesos, etc. Els coneixes?

Curses
Després de l’èxit de l’any passat a la festa esportiva del cinquantenari, tornarem a fer dues curses. La primera, cursa “open”, per alumnes d'ESO i totes les mares i pares que vulguin córrer els 2400 m (4 voltes al circuit). Faran els alumnes tan bon paper com l'any passat? La segona cursa serà la cursa familiar per córrer totes les famílies sense excusa. Hem programat 2 voltes al circuit i un total de 1200 m. L'únic condicionant serà que els alumnes de 2on de primària en avall siguin acompanyats per algun adult. Per cert, si voleu participar o veure com correm no us encanteu, les curses seran a primera hora! Tots el que acabin la cursa tindran un merescut avituallament gràcies a Cobega.
Curses

OkeyOK OkeyOK
Pels que no els conegueu és un grup musical format per alumnes de Batxillerat de l'Escola i que toquen de meravella. La seva música sona regularment a les emissores de ràdio, han gravat un disc, i ja han estat nominats a algun premi de prestigi. Han volgut tocar algunes de les seves cançons en format acústic, en exclusiva per a tota la comunitat que formem l'IPSI.

I més coses...
I també Maquillatge professional a càrrec dels nostres veïns l'escola Cazcarra: els nostres fills podran ser maquillats amb imatges realment imaginatives (i perquè no també les mares i pares). Ping pong: unes taules a disposició de tothom per fer partits ràpids i intensos, ah i si no voleu posar excuses recomanem que us porteu la vostra pala preferida ! Simultània d'escacs: unes partides on els alumnes d'escacs de l'Escola posaran en pràctica tot el que han après i reptaran el seu professor.

Tot això i al final alguna sorpresa més que us avançarem properament !

Participeu de la festa, fem escola tots junts!
Escacs

Graella d'activitats
Graella d'activitats

Agraïm la col.laboració de Cobega, Nutrexpa i els alumnes de 1er de Batxillerat de l'Escola.
Aquarius

Com sempre, esperem que el butlletí us sigui d’utilitat, i us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, enviant un mail a junta@ampaipsi.cat, o fent una piulada a @ampaipsi.

Salutacions,
Junta AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec