You are hereMarç 2013

Març 2013


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web

LOGO des de l'AMPA IPSI

Març 2013
ampaipsi.cat

Concurs de cartells Concurs de cartells

El dia 5 de maig de 2013 es farà la festa de l'AMPA d'aquest curs i volem que ens ajudeu a fer el cartell que l'anunciarà. Per això obrim una convocatòria de concurs amb un premi de 150 euros en un val de l’fnac pel guanyador.

Serà una festa per a totes les famílies: mares i pares, alumnes d'infantil, de primària, secundària i batxillerat. Hi haurà entre d'altres: actuacions, concerts, jocs, competicions esportives, curses i alguna sorpresa més.

Aquest és l'extracte de les Bases de les que en trobareu la versió íntegra penjada al web de l'AMPA:

- Hi poden participar tots els alumnes de l'Escola IPSI, amb cartells creats totalment per l’alumne.

- Els cartells es poden enviar en format electrònic a l'adreça junta@ampaipsi.cat, indicant a la capçalera: "concurs cartell" i en el cos del mail el nom i cognoms de l'alumne, el curs i la classe. Si són en paper s'entregaran a la recepció de Borrell I en un sobre on hi digui "concurs cartell", el nom i cognoms de l'alumne, el curs i la classe.

- La mida màxima del fitxer ha de ser de 2 MB i la mida màxima si s'entrega en paper ha de ser DIN A3.

- El termini d'admissió dels cartells acaba el 20 de març de 2013.


Gegantons de l’IPSI a Santa Eulàlia
El passat dissabte 16 de febrer, els gegantons de l’IPSI van sortir a passejar a la Trobada de gegantons i bestiari infantil i d'escola de Catalunya. Ens hi van acompanyar també el grup de timbalers format amb alumnes d’ESO, fruit dels diversos cursos de timbals que l’AMPA organitza anualment.

Des de l’Escola i des de l’AMPA valorem molt positivament poder participar en aquestes activitats, i sortir més enllà de Provença/Borrell. Seguirem treballant per donar-hi continuïtat.

Gegantons IPSI

Com sempre, esperem que el butlletí us sigui d’utilitat, i us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, enviant un mail a junta@ampaipsi.cat, o fent una piulada a @ampaipsi.

Salutacions,
Junta AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec