You are hereFebrer 2013

Febrer 2013


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web

LOGO des de l'AMPA IPSI

Febrer 2013
ampaipsi.cat

Programa Suport Famíles Xerrada: Per una infància protegida. Seguretat a la xarxa

El dijous 21 de febrer, Tomàs Moré, responsable de sensibilització i conscienciació per a la ciutadania del CESICAT (Centre de la Seguretat de la Informació de Catalunya) ens oferirà aquesta xerrada dins del Programa de suport educatiu a les famílies de l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona.
  • Anàlisi i seguretat de l’ús de les TIC a casa.
  • Mals hàbits que s’han d’eliminar i promoció de bons hàbits en relació amb l’ús de la xarxa entre els menors.
  • Context en què es mouen les generacions digitals; riscos i amenaces associades i eines per afrontar-les.
Us convidem a compartir aquest espai de xerrada.

La xerrada serà a les 20:00h, a la Sala d’actes de l’Escola.

L’ajuntament demana la inscripció prèvia de tots els assistents. També exigeix tenir un quòrum mínim d'inscrits abans del dia 11 de febrer. Demanem a tothom que hi vulgui assistir, que ens ho faci saber enviant un mail a junta@ampaipsi.cat indicant “Xerrada Seguretat a la xarxa” al títol del correu, i el nom dels assistents en el cos del mateix.

Gràcies i salutacions,
Junta AMPA IPSI.

Pla d’estalvi a Batxillerat
El passat mes de desembre, d’acord amb la direcció de l’Escola, vam posar en marxa el pla d’estalvi a Batxillerat. Aquesta és una iniciativa que va ser aprovada a la primera Junta de l’AMPA d’aquest curs i vol sumar un esforç més als que ja està fent l’Escola davant aquests temps complicats econòmicament.

OBJECTIUS:
  • Portar a terme un pla d’estalvi perquè els alumnes aconsegueixin un objectiu comú: ingressos complementaris per el Viatge de Batxillerat.
  • Que els alumnes prenguin consciència de la importància de l’esforç i la participació de tots en aquest objectiu.
  • Fomentar l’estalvi, treball col·lectiu i la gestió responsable dels recursos.
  • Tenir visió de futur: a primer, treballen pel viatge de segon.
  • Reforçar un dels valors més necessaris com és l’estalvi.
INCENTIUS:

Es premiaran no només les accions que resultin estalviadores, també les actituds dels alumnes davant aquest Pla. Serà avaluat conjuntament pels responsables de Batxillerat i membres de l’AMPA i tindrà un premi en metàl·lic de fins a 1.500 € pel viatge comunitari.

Aquest és un pla pilot que volem fer extensiu de forma gradual a la resta d’etapes de l’Escola i que vol incidir i reforçar l’educació en valors dels nostres fills.

LOGO

Com sempre, esperem que el butlletí us sigui d’utilitat, i us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, enviant un mail a junta@ampaipsi.cat, o fent una piulada a @ampaipsi.

Salutacions,
Junta AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec