You are hereNovembre 2012

Novembre 2012


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web

LOGO des de l'AMPA IPSI

Novembre 2012
ampaipsi.cat

El Gran Recapte El Gran Recapte. Visita’ns i fes el teu donatiu!

Els propers 30 de novembre i 1 de desembre l’AMPA participa en el Gran Recapte del Banc dels Aliments. Ens han assignat el Caprabo de Borrell/Provença, al costat de l'Escola. Durant els dos dies, des de les 9:00 a les 21:00, hi haurà famílies de l’Escola recollint aliments bàsics, per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària.

Pot ser una bona ocasió per a crear-nos consciència de la pobresa que hi ha a prop nostre, a més de donar a conèixer la tasca que el Banc dels Aliments realitza en la lluita contra la fam i el malbaratament alimentari.

Us animem a visitar-nos i fer-hi les vostres aportacions.


Quota 2012-13
La setmana vinent (principis de desembre) es passarà a cobrament el rebut de l’AMPA. El rebut tindrà dos conceptes:

Quota AMPA: El rebut inclourà per a totes les famílies la quota anual de l’AMPA, que serà de 7€ per família, independentment del número de fills que tingueu a l’Escola.

Fons d’Ajuda a l’Orfenesa (FAO): Per aquelles famílies que estigueu adherides al FAO, s’inclourà també la quota per a la cobertura 2012-2013. L’import és de 56,07€ per nen si només hi ha un assegurat, i de 76,67€ per nen si esteu assegurats els dos pares i/o tutors.

LOGO

Valorem el que tenim Creu de Sant Jordi pel Cor Vivaldi
El Cor Vivaldi - Petits Cantors de Catalunya, cor de l'Escola IPSI, presenta la seva candidatura a la Creu de Sant Jordi. Per la seva llarga trajectòria musical, escènica i educativa, creiem que la mereix. Us adjuntem el currículum del Cor Vivaldi perquè pugueu tenir arguments escrits avalant la candidatura.

Us demanem el vostre suport en forma de signatura, ja sigui presencialment o de forma telemàtica.

Procediment:
  1. Presencial: signeu el formulari que podeu trobar a la recepció de l’Escola (Borrell I).
  2. Telemàtic col·lectiu: descarregueu el formulari col·lectiu, firmeu-lo i envieu-lo escanejat a xstjordicorvivaldi@gmail.com. No cal esperar a que estigui tot ple per retornar-lo.
  3. Telemàtic individual: si coneixeu algú de “reconegut prestigi” social, polític o cultural que vulgui i pugui ajudar, podeu utilitzar el formulari individual, i enviar-lo escanejat a la mateixa adreça: xstjordicorvivaldi@gmail.com.
Moltes gràcies,
Comissió Creu de Sant Jordi
Cor Vivaldi


Com sempre, esperem que el butlletí us sigui d’utilitat, i us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, enviant un mail a junta@ampaipsi.cat, o fent una piulada a @ampaipsi.

Salutacions,
Junta AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec