You are hereOctubre 2012

Octubre 2012


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web

LOGO des de l'AMPA IPSI

Octubre 2012
ampaipsi.cat

Hola a tothom!

Des de l’AMPA us volem donar la benvinguda al nou curs escolar. Ja hem començat la nostra activitat (Benvinguda a P3, curs d’escacs, seguiment d’etapes...). Aviat tenim l’Assemblea Ordinària, i començarà també el nou cicle de xerrades. La festa de l’AMPA l’hem deixat per a més endavant, de cara al bon temps, per poder afegir-hi activitats esportives. Aquest any comencem també l’AMPA Social, una sèrie d’activitats pensades per difondre activitats socials en família.

Esperem que us agradi i en pugueu gaudir!


El Gran Recapte El Gran Recapte. T’hi apuntes?

Els propers 30 de novembre i 1 de desembre El Banc dels Aliments organitza a més de 700 supermercats i mercats d'arreu de Catalunya El Gran Recapte d’Aliments. El Gran Recapte és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària.

Des de la Junta de l’AMPA de l’IPSI volem col·laborar activament en la campanya. Pot ser una bona ocasió, per crear-nos consciència de la pobresa que hi ha a prop nostre, a més de donar a conèixer la tasca que el Banc dels Aliments realitza en la lluita contra la fam i el malbaratament alimentari.

Us podeu apuntar fins el 10 de novembre, i podeu consultar tots els detalls a: Notícia Gran Recapte


Assemblea Ordinària
El dimarts dia 6 de novembre de 2012, a les 19:50 hores en primera convocatòria i a les 20:00 hores en segona, a la Sala d'Actes de l'Escola, està prevista la celebració de l’Assemblea General Ordinària de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA), a la qual us convoquem.

Atesa la importància d’aquest acte, en el qual es fonamenta la participació i col·laboració de mares i pares en els temes de l’escola, la Junta agrairà la vostra assistència.

LOGO

Valorem el que tenim Valorem el que tenim? Eines per a conviure amb la crisi
El dijous 22 de novembre, l'AMPA organitza una xerrada a càrrec d'Assumpció Salat, psicòloga del centre Àgape i professora de l'Escola d'Administració Pública de la Generalitat. La xerrada vol ser un espai de reflexió d'on sortir-ne amb eines per ajudar els nostres fills i a nosaltres mateixos a valorar el que tenim, a no angoixar-nos per la crisi ni transmetre aquesta angoixa als nostres fills; a veure el que hi ha de positiu en els canvis i fins i tot en les dificultats.

La xerrada serà a les 20:00, a la Sala d’actes de l’Escola.


Festa Benvinguda P3
El divendres dia 5 d’octubre, els pares i mares dels nens i nenes de P3 vam poder gaudir d’una tarda d’escola diferent. Organitzat per l’AMPA de l’escola, les famílies i les mestres vam poder cantar i ballar al so de les cançons de l’Oriol Canals que, acompanyat de la seva guitarra, ens va fer moure el cos de valent. Després, i gràcies a la cuina de l’escola, vam berenar una bona xocolatada, acompanyada d’uns fantàstics melindros.

Per tercer any consecutiu, l’AMPA de l’escola ha volgut donar la benvinguda a les noves famílies d’una manera divertida, fomentant la trobada entre famílies en una ambient distès i ideal pels petits, els quals poden aprofitar per ensenyar els seus espais de convivència diària als seus pares: les classes i el pati de les rodes.

Des de l’AMPA volem agrair el suport rebut per part de l’escola, i especialment, volem agrair la dedicació i implicació de la Lourdes Barceló, de l’Ester Bozzo, de la Mònica i de totes les mestres de l’etapa d’Infantil, a més a més del servei de la cuina. Sense elles, l’organització de tot plegat hagués estat molt més feixuga!

Festa Benvinguda P3

AMPA Assegurança FAO i Quota AMPA
El proper mes de desembre es passarà a cobrament un rebut de l’AMPA que portarà dos conceptes.

El primer es la part que us toca a cada família adherida al Fons d’Ajuda a l’Orfenesa per la pòlissa 2012-2013. Encara no sabem l’import exacte, però creiem que estarà al voltant dels 53/58 € per nen (un assegurat) i de 80/85€ per nen (dos assegurats). Hi ha una rebaixa estimada de 7€ per assegurat i nen (respecte l’any passat), ja que l’extorn de la pòlissa amb AXA ens ha permès no repercutir a l’actual sistema el cost de l’antic FAO.

El segon concepte es la quota AMPA anyal que serà de 7€ per família, sense tenir en compte el nombre de fills que tingueu. Aquesta quota es sensiblement inferior a la del any passat en gairebé un 27%. Aquesta baixada va ser aprovada per la Junta en la seva primera reunió d’aquest curs i obeeix al moment extraordinari de crisi que estem passant.

Un petit gest que volem sumar als esforços que estem fent cada dia les famílies.


Com sempre, esperem que el butlletí us sigui d’utilitat, i us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, enviant un mail a junta@ampaipsi.cat, o fent una piulada a @ampaipsi.

Salutacions,
Junta AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec