You are hereJuny 2012

Juny 2012


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web

LOGO des de l'AMPA IPSI

Juny 2012
ampaipsi.cat

Hola a tothom!

Ja tornem a ser al Juny, amb el cansament acumulat de tot el curs i amb ganes de que arribi el merescut descans, però també contents del camí recorregut.

Aquest any ha estat un any especial, el del cinquantenari de la nostra Escola. Encara tenim molt proper el record del FLIPAA, un gran èxit de la comunitat IPSI, i també els petits records de moltes altres activitats: la festa de benvinguda a P3, la primera edició de la Festa de l’AMPA, la presència de l’AMPA a les xarxes socials (linkedIn i twitter), les xerrades (“La feina o la vida”, “Educar-nos per educar”, “Orientació universitària” i “Les llengües estrangeres a l’IPSI”) i l’acord definitiu del FAO amb l’Escola.

Des de l’AMPA hem continuat la tasca de seguiment de les diferents etapes, i ens hem reunit trimestralment amb el Director de l’Escola per seguir millorant la cohesió Escola – Famílies. Valorem molt positivament aquesta col·laboració, i creiem que caminem en el bon camí.

El curs d’escacs s’ha desenvolupat amb normalitat, ha seguit la nostra col·laboració al consell de redacció d’El Fil, on ja us avancem que hi haurà un article sobre el FLIPAA en l’última edició. Seguim participant als jurats dels Premis Neruda i Jocs Florals de l’Escola. Som presents en el Consell Escolar Municipal de Districte i esperem que el proper curs puguem endegar junt amb l’Escola el camí escolar

Aquest any també hem treballat molt per millorar la reutilització de llibres. És un procés difícil i complex, sense una solució única ni immediata. Els resultats no sempre són immediats, però des d’aquí us animem a utilitzar el canal Web que tenim a la vostra disposició per, entre tots, anar-nos-hi acostumant.

Bones vacances a tots!


IPSI 50 Reutilització de llibres

Voleu donar un segon ús als llibres que el vostre fill ja no utilitza?

Voleu promoure un bon ús dels llibres a casa vostra?

Voleu estalviar en la compra de llibres pel curs vinent?

Voleu animar als vostres fills a que siguin respectuosos amb el medi ambient?

Us convidem a que feu INTERCANVI DE LLIBRES. L’AMPA posa a la vostra disposició al web un espai per posar les vostres dades de contacte i els llibres que voleu cedir. Alhora podreu trobar-hi els contactes d’altres famílies que posen a disposició els seus.


Sardanes, ball de bastons i timbals
Aquest any hem subvencionat íntegrament un curs de Sardanes (4rt de primària) i uns cursos de ball de bastons i timbals (1er i 2on d’ESO). Hem pogut veure’n els resultats el dia de la Festa Major de l’Escola, en l’actuació que van fer per tots nosaltres. També hem adquirit 10 timbals, que ens permetran poder seguir oferint aquests cursos els anys vinents.
LOGO

Llengües Estrangeres Xerrada llengües estrangeres
El passat 24 de maig, l’Oriol Blancher, director de l’Escola i el Joan Carles Esteve, responsable de l’Escola d’Idiomes ens van fer una exposició del tractament de les llengües estrangeres a l’IPSI. Ens van transmetre la importància que des de l’Escola hi donen, l’evolució que ha anat fent, i seguirà fent, al llarg dels anys, i també del mètode que utilitzen, amb especial èmfasis al progrés personal i l’esforç. La conferència va concloure amb l’exposició dels objectius, ambiciosos i plausibles tal i com els van definir, i els resultats obtinguts pels alumnes dels diferents nivells. Des de l’AMPA volem agrair a l’Escola la col·laboració per poder dur a terme aquesta conferència, que se’ns havia demanat a l’assemblea ordinària, així com amb diverses comunicacions a la Junta.

Concurs de vídeo
Lamentem comunicar-vos que el concurs de vídeos que hem organitzat aquest any ha quedat desert. Des de la Junta volem agrair a tots els nois i noies que hi han dedicat temps i esforços, i els animem a continuar.

L'any vinent intentarem tornar a convocar un nou concurs pels alumnes, amb una tècnica més senzilla per facilitar-ne la participació.
Concurs Video

Com sempre, esperem que el butlletí us sigui d’utilitat, i us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, enviant un mail a junta@ampaipsi.cat, o fent una piulada a @ampaipsi.

Salutacions,
Junta AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec