You are hereMarç 2012

Març 2012


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web

LOGO des de l'AMPA IPSI

Març 2012
ampaipsi.cat

Hola a tothom!

Ja tornem a ser aquí amb el butlletí informatiu. Portem uns mesos molt engrescats en l’organització de l’acte de cloenda dels 50 anys de la nostra Escola. Poc a poc s’ha anat concretant, i ja tenim a l’horitzó un gran dia de festa, el diumenge 20 de Maig. Us animem a participar-hi i a celebrar tots junts l’aniversari de l’IPSI tal i com es mereix. Estem segur que la festa no us defraudarà!


IPSI 50 FLIPAA!!!, 50 ANYS DE L’IPSI
Eiii !!!, s’acosta el moment més FLIPAAnt dels 50 anys de l’IPSI, arriba el dia FLIPAA !!!

Vine el diumenge, 20 DE MAIG a GUALBA i sabràs el que és FLIPAAr.

Ens trobarem a les 11:00 h DEL MATÍ a la Casa de Colònies EL PINATAR de GUALBA, i a partir d’aquell moment serà un no parar de FLIPAAr, FLIPAAr i FLIPAAr.

Durant tot el matí i sense parar, amb els TALLERS que hem preparat aprendrem a fer BOLES DE MALABARS, decorarem els nostres canells i turmells amb magnífiques POLSERES que embastarem, ens posarem el MAQUILLATGE que la ocasió es mereix i ens regalarem un megaquadre del 50 aniversari fent entre tots el MURAL DEL CINQUANTENARI.

Però, és que si no us ve de gust participar als tallers, no us perdeu totes les activitats que us hem preparat; sereu capaços de fer una VIA FERRADA autèntica?, i de recórrer la PISTA AMERICANA plena d’obstacles sota la pressió del cronòmetre?, sereu capaços de guanyar el concurs de PING PONG del Cinquantenari?. I pels més petits de l’Escola tindrem un SORRAL gegantí, que gairebé sembla una platja, amb tots els estris necessaris per fer castells, carreteres, i totes les construccions que us pugueu imaginar i més.

De fet el que volem és que vingueu amb tots els vostres amics i familiars, perquè és tracta d’un DIA IPSI, i perquè sigui complet del tot, també hem pensat en les activitats en equip, així és que, queda amb els teus (pares, fills o professors), fes un equip de tres i participa i guanya el concurs de BASQUET 3x3. Ara bé, si el teu és el futbol fes un equip de cinc i guanya el campionat de FUTBOL SALA IPSI 50.

Si amb tot això que us hem explicat fins al moment, no acabeu de trobar la vostra activitat, no patiu, perquè a més a més de que el lloc és encantador hem preparat JOCS TRADICIONALS, PROJECCIONS DE VÍDEOS i un llarg etcètera de coses perquè no us avorriu.

Arribat aquest punt tocarà l’hora d’anar a DINAR, i ho farem tots plegats en un MACROMENJADOR preparat per a l’ocasió. Començarem amb un plat típic de la terra l’AMANIDA CATALANA, i no us perdeu el segon, la SUPER PAELLA per a 800, per acabar amb uns deliciosos i DOLÇOS POSTRES ARTESANALS, i tot regat amb refrescos, vi i cava de casa nostra, ah!!! i cafè, ummmm!!!

Ara ja, amb la panxa ben plena, tocarà gaudir d’una bona sobretaula i d’un petit ESPECTACLE TEATRAL per grans i petits. Durant tota la tarda hi haurà SERVEI DE GUARDERIA per aquelles famílies que ho desitgin.

Com a final de festa ens espera un GRUP D’ANIMACIÓ INFANTIL, que ens farà ballar, ballar i ballar sense parar fins que el cos aguanti i el sol no es pongui.

Totes les activitats estaran coordinades per eixerits monitors divertidíssims i espaviladíssims, és clar!!!

Vine a GUALBA el 20 DE MAIG a gaudir un DIA IPSI i FLIPAA!!!

Què cal fer per apuntar-s’hi:
1) Calcula el teu preu: 20€ els menors i 24€ els adults.
2) Fes una transferència al següent compte: 2038 – 9910 – 31 – 6000225297 indicant el nom de la família i el número d’assistents en el concepte.
Per exemple, la família Guardiola-Pochetino, composta per dos adults (2A) i un fill menor (1M), faria un ingrés de 68€ indicant “Guardiola-Pochetino 2A+1M” en el concepte de la transferència.
Data límit: 24 d’abril del 2012.
I recordeu: si feu l’ingrés ben d’hora ben d’hora ben d’hora, sereu els primers!

Comissió FLIPAA.

FAO
El passat dia 2 de març es va arribar a un acord amb l’Escola perquè es fes càrrec del antic Fons d’ajuda a l’orfenesa (FAO) que fins ara gestionava l’AMPA.

Com ja es va comentar a l’acta de la última reunió del mes de febrer, atenent a la bona disposició i receptivitat que va mostrar l’Escola en aquest punt, vam liquidar els comptes assumint una reduïda xifra de dèficit que serà amortitzada en els propers anys, significant una solució per un tema que era totalment deficitari i que ha estat motiu de preocupació per part de les últimes Juntes de l’AMPA.

L’acord es detallarà en una propera Assemblea Extraordinària que es celebrarà el dilluns 16 d’abril, per tal de demanar la ratificació per part dels pares i mares de l’Escola.

A partir d’ara l’Escola directament es farà càrrec de les despeses d’escolarització de tots els alumnes que estan a l’antic FAO.

Per arribar a aquest acord es va decidir aplicar el benefici obtingut en l'últim exercici de l’assegurança AXA per reduir el dèficit de l’antic sistema. Si seguim així, en els propers anys pagarem la totalitat del deute sense necessitat d’aplicar les quotes addicionals de 7 i 14 € que fins ara les famílies estaven abonant cada any.

Per altra banda les famílies acollides al nou règim FAO, que està externalitzat a la companyia AXA, s’asseguren que, mitjançant el pagament de la prima, l’Escola rebrà com a beneficiaria l’import que assegurarà l’escolarització dels seus fills.

Volem agrair la receptivitat i predisposició de l'Escola per a resoldre aquest tema, que com sabeu fa molts anys que ens preocupa.

LOGO

Concurs Video Busquem el millor VÍDEO fet pels alumnes!
L'any passat vam convocar un concurs per triar un nou logotip de l'AMPA. Enguany busquem el millor vídeo fet pels alumnes amb una temàtica única: L'escola Ipsi. 50 anys de l'escola es mereixen un bon audiovisual fet pels alumnes.

Hi pot participar qualsevol alumne de l'Escola de forma individual o formant un grup. Es repartiran 3 premis. Dos premis als millors vídeos on es valoraran l’originalitat, la qualitat, el bon ús de tots els recursos, el guió, etc. A més, hi haurà també un premi popular.

La data límit de presentació és el 3 de maig de 2012 a les 18 hores.

Podeu trobar totes les bases del concurs al web, en el següent enllaç.

Ep! I si algun pare o mare vol fer d'actor amb el seu fill o filla d'Educació Infantil, que es posi en contacte amb la Junta, que ja hem rebut guions amb presencia de pares!

Xerrada: Orientació universitària
Us recordem que el proper dijous 22 de març, a les 8 del vespre, a la sala d'Actes de l'Escola (Borrell II), el Sr. Antoni Rovira, ex gerent de l'Escola Superior de Comerç Internacional de la Universitat Pompeu Fabra, ens oferirà una xerradad’orientació en el procés d’escollir una carrera universitària. La xerrada és oberta a totes les famílies, i està especialment orientada a complementar la informació de pares i alumnes del segon cicle d’ESO i de Batxillerat.

Els temes a tractar són les següents:
- Adaptació de la universitat espanyola a l’EEES(Bolonya). Els nostres fills davant la vida universitària i el nou sistema d'aprenentatge.
- La joventut i el repte de triar carrera universitària.
- La globalització: competències i habilitats.
- La joventut espanyola davant el procés de globalització: reptes i oportunitats.
- Conseqüències per la joventut del procés de globalització a Espanya.
Us hi esperem!

Universitats

Com sempre, esperem que el butlletí us sigui d’utilitat, i us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, enviant un mail a junta@ampaipsi.cat, o fent una piulada a @ampaipsi.

Salutacions,
Junta AMPA IPSI

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec