You are hereNovembre 2011

Novembre 2011


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web

LOGO des de l'AMPA IPSI

Novembre 2011
ampaipsi.cat

Hola a tothom!

Ja tornem a ser aquí amb el butlletí informatiu. Ja fa un parell de mesos llargs que ha començat el curs, i anem plens de notícies. D’entrada us volem informar que la Junta de l’AMPA ha decidit augmentar la freqüència d’aquest butlletí, que intentarem fer ara cada dos mesos, enlloc de trimestralment.

Com a punt més destacable, aquest primer trimestre hem organitzat la primera festa de l’AMPA, que ha tingut molt bona acollida. Seguirem per aquest camí creant punts de trobada per a les famílies.

Esperem que el butlletí trimestral us sigui d’utilitat, i us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, o enviant un mail a junta@ampaipsi.cat.

La feina o la vida La feina o la vida. Supermares treballadores i altres estafes.
El proper dijous 1 de desembre, a les 8 del vespre, a la sala d'Actes de l'Escola (Borrell II), l’Eva Piquer, escriptora, periodista i mare de l’Escola, ens oferirà una xerrada sobre la conciliació laboral i familiar.

Es parla molt de la conciliació laboral i familiar, però és una paraulota fantasma: no l'ha vista mai ningú. Combinar sense renúncies la feina i els fills és impossible. El presumpte alliberament que ens fa anar de bòlit en nom de la revolució femenina és l'estafa del segle, i educar nens per telèfon surt car. Com que no volem ser només professionals o només mestresses de casa, les dones d'avui (i alguns homes, ep!) anem tot el dia amb un coet al cul, amb la llengua als peus i amb la culpabilitat per bufanda. I amb aquella alegria, quin remei.

Us hi esperem!

Grup LinkedIn AMPA IPSI
Actualment a tothom li ha tocat viure, de més lluny o de més a prop, alguna situació laboral difícil: pèrdua de lloc de treball o forta reducció d’ingressos. Tot plegat en un moment de la nostra vida professional on el grau d’experiència que tenim és alt. El experts coincideixen a destacar que és la xarxa de contactes que tenim el que juga un paper decisiu en aquests casos.

Des de la Junta de l’AMPA volem impulsar una xarxa de contactes professionals per ajudar-nos entre nosaltres, que ens permeti aprofitar les oportunitats que puguin existir. Molt possiblement, quan busquem un determinat professional, hi ha un pare o mare de l’Escola que ens pot ajudar; quan la nostra empresa necessita un servei extern, hi ha algú de la comunitat IPSI que ens el pot oferir; quan estem buscant feina, és possible que a l’empresa d’algun altre pare o mare ofereixin un lloc on puguem encaixar, del qual no en teníem constància...

Amb l’objectiu de facilitar aquests contactes, hem creat el grup AMPA IPSI a la xarxa social LinkedIn. Si ja sou usuaris de LinkedIn només us heu d’afegir al grup i ja estareu connectats. Si no en sou usuaris, primer us haureu de registrar a www.linkedin.com, i crear el vostre perfil professional.

Us encoratgem a unir-vos al grup i a utilitzar-lo sempre que ho necessiteu.

Ens veiem a la xarxa!

LinkedIn
IPSI Runners
IPSI Runner
Una sèrie de pares i mares de l'IPSI ens hem animat a sortir a córrer junts per tenir un entrenament regular de manera col·lectiva entre amics. L'experiència està sent molt engrescadora i per això volem fer-ho extensiu al màxim de pares que tinguin la inquietud d'estar en forma, baixar uns quilets, desestressar-se una miqueta, buscar nous reptes, o simplement fer una trobada amb altres pares de l'Escola.

Creiem que si som uns quants, aquest hàbit el podrem fer perdurar més fàcilment en el temps: les sinèrgies del col·lectiu, el compromís amb els demés, la força del equip, etc.

Entre els més de 20 pares i mares que hi formem part actualment hi ha runners de tots els nivells, n'hi ha de maratonians i n'hi ha que tot just comencen.

Animeu-vos a provar-ho. Si hi esteu interessats, podeu trobar més informació al fòrum del web, o enviant un mail al Roger o al Carlos.

Sort i salut!

Nou disseny web
Com ja haureu vist, hem canviat el nostre web. Hem fet un nou disseny, adaptant-lo al nou logotip que tenim des de finals del curs passat. Però els canvis no acaben aquí:
  • Hem reestructurat els menús, i ara tota la informació general és accessible sense necessitat d’iniciar sessió amb usuari i password. Si que són necessaris però per poder crear contingut: comentaris als articles i entrades al fòrum, o per visualitzar els comentaris dels altres usuaris.
  • Ja podem afegir imatges! Resolts els temes tècnics i burocràtics, ja podem publicar les fotos de les nostres activitats. Ja hem penjat les fotos de la festa de benvinguda a P3 que vam fer aquest setembre, i aviat anirem afegint-ne més.
Esperem que us agradin i que seguiu utilitzant el web.

Disseny Web
Festa AMPA Festa de l'AMPA
El passat dissabte 15 d’octubre, a la placeta de l’escola (interior d’illa Maria Mercè Marçal), vam fer la primera festa de l’AMPA. Vam comptar amb l'actuació d’en Pau Font, d’una exhibició de futbol de botons, pintacares i pastissada dels alumnes de batxillerat, i diverses activitats infantils (jocs tradicionals, mini-golf i sit-hoquei).

Era una incògnita saber com funcionaria tot: era la primera vegada que s’organitzava i no sabíem com respondrien ni els espais (limitats) de l’Escola ni l’assistència (imprevisible) de les famílies. Ara ja podem dir que ha estat tot un èxit. Un èxit d’assistència i un encert en la majoria de les activitats. Moltes famílies ens han animat a repetir-ho i a seguir organitzant aquest tipus d’actes. En prenem nota!

Volem aprofitar també per agrair a l’Associació Catalana de Futbol de Botons, als alumnes i mestres de batxillerat i a l’Escola la seva col·laboració en l’acte.

Xocolatada Benvinguda P3
El passat dia 30 de Setembre vam tornar a organitzar la xocolatada de benvinguda a l'Escola per als nens de P3 i les seves famílies. A part del berenar, vam comptar amb la presencia de l’animador Oriol Canals, que va amenitzar la festa i ens va fer gaudir a tots. Ha estat un gran èxit de participació, amb més del 80% de les famílies presents, i ha establert un bon punt de trobada per a totes aquelles famílies noves a l’Escola. Tant les mestres de P3 com les direccions d’Infantil i de l’Escola segueixen valorant molt positivament l’activitat.

Ben segur que es repetirà en els pròxims anys!

Xocolatada P3

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec