You are hereJuny 2011

Juny 2011


Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web
des de l'AMPA IPSI Juny 2011
ampaipsi.cat
Hola a tothom!

Ja s’acaba el curs i és l’hora de fer balanç, de veure què podem fer millor l’any vinent, de sentir-nos orgullosos de tot el que hem fet, de descansar i de recarregar forces.

Aquest últim trimestre hem organitzat una xerrada per als pares i alumnes d’ESO i Batxillerat per ajudar-los en la difícil tasca d’escollir els estudis post-IPSI. També s’ha fet el concurs de logotip, i ja tenim guanyador! A partir de setembre adaptarem tot el disseny de l’AMPA al nou logotip. Estem treballant també en algun acte per a la celebració dels 50 anys de l’Escola i seguim subvencionant algunes activitats de l’Escola com el concert a l’Auditori del Cor Vivaldi o el curs de Ball de bastons per als alumnes d’ESO.

Aprofitem aquest canal per dir-vos que enguany diversos membres deixaran la junta, després de molts anys de dedicar-hi hores i esforços. Us animem a que si en voleu formar part, ja sigui de forma permanent o en comissions puntuals, us poseu en contacte amb nosaltres.

Des d’aquí també volem felicitar a l’IPSI Team de la Intermón Oxfam Trailwalker que han superat el repte!

Esperem que el butlletí trimestral us sigui d’utilitat. Si voleu més detall, podeu trobar les actes de totes les reunions al nostre web. Us recordem que si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, o enviant un mail a junta@ampaipsi.cat.

Bones vacances a tots!
Concurs de logotip
Estem molt contents i gratament sorpresos de la resposta dels alumnes al concurs de logotip. Hem rebut molts dissenys, i d’una gran qualitat. Volem donar les gràcies a l'Arnau, l'Ana, el Patrick, la Marina, el Jan, el Nicolàs, el Marcel, la Jana, la Mariona i l'Alba, la Júlia, el Victor, el Pau, la Berta, el Joan, l'Albert, el Joan, la Clara, la Laura, la Jana, la Sandra, la Marina i l'Andrea per participar-hi.

El guanyador és en Patrick Murphy Comajuncosa, de EI-6é D. Moltes felicitat Patrick!

A partir de setembre, i en la mesura de les nostres possibilitats, anirem adaptant tot el grafisme de l’AMPA al nou logotip.
Escollir carrera
Dijous, 5 de maig a les 20 hores, a la sala d’actes, Antoni Rovira, ex gerent de l'Escola Superior de Comerç Internacional de la Universitat Pompeu Fabra, ens va oferir una xerrada oberta a totes les famílies, i especialment orientada a complementar la informació de pares i alumnes del segon cicle d’ESO i de Batxillerat.

Els temes tractats van ser:
  • Adaptació de la universitat espanyola a l’EEES(Bolonya). Els nostres fills davant la vida universitària i el nou sistema d'aprenentatge.
  • La joventut i el repte de triar carrera universitària.
  • La globalització: competències i habilitats.
  • La joventut espanyola davant el procés de globalització: reptes i oportunitats.
  • Conseqüències per la joventut del procés de globalització a Espanya.
Fons d’Ajuda a l’Orfenesa (FAO)
Ja tenim les pòlisses definitives que hem firmat amb AXA Aurora Vida. No ha estat un procés senzill ni planer, però ja tenim la tranquil•litat de saber que el Fons d’Ajuda a l’Orfenesa està gestionat de forma professional i amb totes les garanties.

Podeu veure les pòlisses des del següent article al web, o directament accedint a:

Pòlissa 1 assegurat
Pòlissa 2 assegurats
Bàsquet femení
Algunes mares de l’Escola s’estan organitzant per formar un equip de bàsquet “femení adult”. L’objectiu és trobar-se per passar una bona estona fent esport i sortir una mica de la rutina diària. S’està pensant en quedar un dia a la setmana (aproximadament una hora i mitja) combinant una estona inicial d’entrenament amb un partidet posterior entre elles mateixes, sense descartar organitzar algun partit contra mares d’altres escoles.

Animeu-vos a provar-ho. Si esteu interessades, podeu enviar correu a marta.gibert.pibernat@gmail.com
Simultànies d’escacs
L’AMPA organitza unes partides simultànies per a tots aquells nens i nenes que al llarg d’aquest any han participat al curs d’escacs. D’aquesta manera els familiars podran gaudir del que els seus fills i filles han après, veient-los jugar contra el professor, el senyor Francesc Domenche.

L’acte tindrà lloc el dijous 16 de Juny a l’aula de 2n B (4a planta), entre les 17:00 i les 18:00 hores.

Segur que passareu una bona estona!!

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec