You are hereDesembre 2010

Desembre 2010


Tornem a enviar el butlletí perquè, per problemes tècnics, no tothom ho ha rebut. Discupleu les molesties.
Si no ho veus correctament, pots anar a la versió web
des de l'AMPA IPSI Desembre 2010
ampaipsi.cat
Estrenem “des de l’AMPA IPSI”
Hola a tothom! Avui estrenem el nou butlletí de notícies de la Junta de l’AMPA IPSI. Amb ell pretenem arribar a més gent, i establir una nova eina de comunicació per a les famílies de l’Escola. Trimestralment us anirem informant de les noticies més rellevants: activitats realitzades, activitats planificades, decisions preses, i altres informacions que creguem oportunes. Esperem que us sigui d’utilitat.
Si teniu qualsevol suggeriment, no dubteu a fer-nos-el arribar des del Web, o enviant un mail a junta@ampaipsi.cat.
Aprofitem l’avinentesa per felicitar-vos les Festes, i desitjar-vos un Bon Any 2011!
Xocolatada de benvinguda a P3
El passat dia 12 de Novembre vam organitzar una xocolatada de benvinguda a l'Escola per als nens de P3 i les seves famílies. A part del berenar, vam comptar amb la presencia d’un animador, l’Oriol Canals, que va amenitzar la festa i ens va fer gaudir a tots. Aquesta activitat està en la línia exposada a l’última Assemblea Ordinària (Novembre 2010), per encaminar les accions de l’AMPA a estimular la participació de les famílies a la vida de l’Escola.
Ha estat un gran èxit de participació, i ha establert un bon punt de trobada per a totes aquelles famílies noves a l’Escola. Tant les mestres de P3 com les direccions d’Infantil i de l’Escola han valorat molt positivament l’activitat.
Ben segur que es repetirà en els pròxims anys!
Fons d’Ajuda a l’Orfenesa (FAO)
Com tots sabeu, en una Assemblea Extraordinària monogràfica sobre el FAO, celebrada els passats dies 21 d’Octubre i 4 de Novembre, es va decidir per votació (amb una gran majoria de suport) externalitzar la gestió del Fons d’Ajuda a l’Orfenesa. L’externalització ens permetrà professionalitzar el servei i millorar-ne les garanties.
Aquest canvi és fruit de més de tres llargs anys de feina, amb la participació de membres de diverses juntes de l’AMPA. Des d’aquí volem donar les gràcies a tots els que han treballat per poder garantir la continuïtat del FAO per molts anys més. S’ha posat una base molt sòlida per poder continuar en el futur.
Per al curs 2010-2011 la Junta s’ha decidit per l’asseguradora AXA, ja que ens permet mantenir tots els assegurats actuals sense distincions, i ens ofereix els millors preus. Tal i com es va explicar en una circular, a principis de desembre s’han començat a emetre els rebuts, tant per aquest concepte com per la quota anual de l’AMPA.
Aprofitem per recordar a totes les famílies que tenen contractada la modalitat individual, que han d'enviar urgentment a l'adreça de la junta de l'AMPA (junta@ampaipsi.cat) les següents dades per poder formalitzar l'assegurança:
  • Nom, cognoms i curs dels fills.
  • Nom i cognoms del pare/mare assegurat.
  • D.N.I. del pare/mare assegurat.
  • Data de naixement del pare/mare assegurat.
  • Adreça de correu electrònic.
Xerrada del Doctor Salmurri
El Dr. Ferran Salmurri, psicòleg del CSMIJ de l'Eixample i autor del llibre "Llibertat emocional" ens farà una xerrada sobre les emocions. L'objectiu és transmetre informació que ens pot ser útil en la tasca de l'educació emocional dels nostres fills mitjançant pautes que ens poden ajudar per ensenyar-los (i ensenyar-nos) a ser més feliços.
La xerrada s’estructurarà en dues sessions de continuïtat, els dies 3 i 17 de febrer de 2011, a les 20h, a la sala d’actes de l’Escola.
Reserveu-vos ja la data a l’agenda! Segur que us agradarà!
Micròfons nous per a l’Escola
Des de l’AMPA hem impulsat i subvencionat la remodelació del sistema d’àudio de la sala d’actes de l’Escola. Durant aquest trimestre s’ha canviat tota la instal·lació i se l’ha dotat de 4 micròfons d'ambient al sostre, 4 micròfons de diadema (sense fils) i un micròfon de mà amb cable.
Esperem que amb aquests canvis tots puguem gaudir molt millor de les diverses actuacions dels nostres fills.
Regal de Nadal
Per què no us feu un regal i adquiriu el CD que ha fet un grup d'alumnes de l'Orquestra de Guitarres d'IPSI, dirigits per la seva professora Susana de la Fuente?
El trobareu al preu de 12 Euros a la recepció de Borrell I.

SEGUEIX-NOS!

FAO

Cartell Som Escola 160

afaec